Clarke N. Johnsen Junior High School

Skip to main content
Main Menu Toggle
Bell Schedules » P.M. Assembly Schedule - 2nd Lunch

P.M. Assembly Schedule - 2nd Lunch

P.M. Assembly Schedule - 2nd Lunch
Description / Period Start Time End Time Length
1st/6th Period 8:00 AM 9:00 AM 60 min
2nd/7th Period 9:05 AM 10:05 AM 60 min
3rd/8th Period 10:10 AM 11:10 AM 60 min
4th/9th Period 11:15 AM 12:15 PM 60 min
Lunch 12:15 PM 12:45 PM 30 min
5th/10th Period 12:50 PM 1:50 PM 60 min
Assembly 1:50 PM 2:40 PM 50 min